Deepest Secrets
Lina
 - 48 jaar
Deepest Secrets
Lina
 - 48 jaar
Deepest Secrets
Lina
 - 48 jaar
Deepest Secrets
Lina
 - 48 jaar
Deepest Secrets
Lina
 - 48 jaar
Deepest Secrets
Lina
 - 48 jaar
Deepest Secrets
Lina
 - 48 jaar
Deepest Secrets
Lina
 - 48 jaar
Deepest Secrets
Lina
 - 48 jaar
Deepest Secrets
Lina
 - 48 jaar
Beoordeling door klanten

Zelf ook een review plaatsen?

Aftrekken
Beffen
Girlfriend-Experience
Intiem
Pijpen zonder condoom
Speciale kleding verzoeken
Tongzoenen
Vingeren

Geschreven door: Travel Agent

Laatst was ik weer in het mooie Brabant, en had tussen alle drukte door zin om te ontspannen, wie anders kan daar bij helpen? Het team van Saskia, de dames van Deepest Secrets. Ik had haar foto's al een paar keer voorbij zien komen, dus snel een app gestuurd of Lina beschikbaar was. Gelukkig was dit het geval en heb ik haar mogen ontvangen op mijn hotelkamer.

Zoals ik gewend ben was een afspraak snel en zorgvuldig geregeld bij Deepest Secrets. Makkelijk via de app, op een prettige en professionele manier. Dit laat je ontspannen aan de date beginnen.

Toen Lina arriveerde was het ijs direct gebroken, een hartelijke en mooie dame. En ja er is niks geloven over haar pronkstukken, haar puur natuur voorgevel. Samen een drankje op de bank, een prettige gesprekspartner met humor.

Aansluitend eenmaal op mijn schoot kon het teasen en elkaar ontdekken beginnen. Snel alle kleren uit, en mannen wat een mooie voorgevel heeft Lina, echt van genoten. Elkaar meerdere keren op verschillende manieren verwend. Ze doet echt wat men beloofd, een echte high class GFE. De tijd vliegt voorbij, als afsluitend samen gedoucht en met een lekkere zoen afscheid genomen.

Het blijft keer op keer een feest, als Saskia of een van haar kanjers is langs geweest.
Dankjewel! En heren ben zuinig op deze dames, behandel ze met respect.

Hartelijke groet,

Travelagent


Wie is Lina?

Lina is een fantastisch leuke dame. Wil je een dame op bezoek waar je mee kunt lachen? Een dame met levenswijsheid die enorm van reizen houdt? Dan zit je helemaal goed bij deze rondborstige dame. Wist je dat deze prachtige borsten echt zijn? Hiermee kan jij je lol op!


Specialiteiten

Lina vind het heerlijk om te verwennen. Zij is er helemaal voor jou. Ga liggen en geniet van deze knappe Dominicaanse dame met haar prachtige donkere krullen. Ze zal jou gek maken!

 

Kenmerken

Lina is 48 jaar, is van Dominicaanse afkomst. Spreekt perfect Nederlands (Al onze dames overigens) Heeft een slanke taille met gigantische borsten, cupmaat 80H. Ze is maar klein van stuk 1.57 met een grote liefdevolle persoonlijkheid. Je zult je direct op je gemak voelen bij Lina.

 

Perfecte date

De ultieme date voor Lina is een afspraak waarin jij haar voorziet van een lekker drankje. Een goed gesprek waarin veel lachen echt een pre is. Om vervolgens samen intimiteit te delen. Lina is erg sociaal en vindt het fijn als jij goed laat weten waar je het meeste van geniet. Zij zal er dan ook op inzetten om jou precies die ervaring te geven!


VOORKOM TELEURSTELLING EN BOEK JE ESCORT VAN TEVOREN! ONZE PLANNER AIMEÉ, ZAL JE ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST ZIJN!

Vragen over boekingen