Deepest Secrets
Emily
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Emily
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Emily
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Emily
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Emily
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Emily
 - 25 jaar
Beoordeling door klanten

Zelf ook een review plaatsen?

Aftrekken
Beffen
Girlfriend-Experience
Intiem
Pijpen zonder condoom
Speciale kleding verzoeken
Tongzoenen
Vingeren

Geschreven door: B.

Wat een leuke lieve en zeer mooie dame is emily. Kan haar echt aan bevelen. super gezellige avond gehad met haar. Netjes afspraken nagekomen geen gedoe echt onder de indruk van hoe netjes alles wel geregeld kan worden. niets dan lof voor Deepest Secrets. gaan we zeker binnen kort over doen.


Wie is Emily?

Emily is een vlotte, verstandige en volwassen dame van 25 jaar. Door haar brede werkervaring is het een dame die weet waar ze het over heeft. Ze heeft een indrukwekkende cv. Emily is een gemakkelijker prater en hecht veel waarde aan een goed gesprek.

 

Specialiteiten

Emily is een dame die mensen in staat stelt zich heel snel comfortabel te voelen. Een echte ijsbreker! Communicatief en Sociaal echt een heel sterk mens.

 

Kenmerken

Emily is een Nederlandse dame. Geboren en getogen in Nederland. Ze komt uit de randstad. Met haar 25 jaar heeft ze al veel ervaring in het leven op gedaan. Ze is klein van stuk. Met haar 1.60 echt een petite meisje met mooie kleine borsten (cupmaat 75B) En heeft mooie donkere haren.  Ze weet waar ze staat in het leven en wat er van haar verwacht wordt.

 

Perfecte date

Emily houdt van een goede binding en een heerlijk potje seks. Leg haar in de watten en zij zal zorgen dat jij haar niet meer vergeet. Maak haar het hof door een cocktail aan te bieden of zelf een te maken! Liever geen alcohol dan graag een glas cola zero.

 

"That which does not kill us makes us stronger"


VOORKOM TELEURSTELLING EN BOEK JE ESCORT VAN TEVOREN! ONZE PLANNER AIMEÉ, ZAL JE ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST ZIJN!

Vragen over boekingen