Deepest Secrets
Roos
 - 21 jaar
Deepest Secrets
Roos
 - 21 jaar
Deepest Secrets
Roos
 - 21 jaar
Deepest Secrets
Roos
 - 21 jaar
Deepest Secrets
Roos
 - 21 jaar
Deepest Secrets
Roos
 - 21 jaar
Deepest Secrets
Roos
 - 21 jaar
Deepest Secrets
Roos
 - 21 jaar
Beoordeling door klanten

Zelf ook een review plaatsen?

Aftrekken
Beffen
Biseks
Prostaat massage+
Girlfriend-Experience
Intiem
Pijpen zonder condoom
Pijpen deepthroat
Speciale kleding verzoeken
Tongzoenen
Trio m/v+
Trio m/m+
Vingeren

Geschreven door: M

Wat een lieve leuke meid! Een heel fijn gesprek waardoor het lijkt of je elkaar al jaren kent! Helaas kun je maar 5 sterren geven ze krijgt ee van mij 10! tot snel roos je spookt in mijn gedachten..


Geschreven door: F

Net is Roos bij mij geweest. Een hele lieve spontane goed uitziende jonge dame. Stelt je heel snel op je gemak. Heeft een vlotte babbel en is zeer geïnteresseerd. Veel geklets en lekkere sex gehad. Ze weet van wanten. Is echt een aanrader. Van mij krijg je een dikke 10. Hoop je snel weer een keer te mogen ontvangen


Geschreven door: Alex

Roos vanavond bij me uitgenodigd voor 3 uurtjes. Wat een mooie vlotte verschijning. Ff heerlijk zitten te praten Erna ff gelegen tot ze me heerlijk ging pijpen pff wat was dat goed Een 10 is eigelijk te kort Roos heeft een heerlijk lijf ze is zeker een aan rader . Roos tot snel


Geschreven door: MI

Vanavond weer een fijne Date Gehad met Roos! Ze neemt de tijd is onwijs lief en fijne gesprekstof! Ze doet iets met je …. Na de date blijft ze door je hoofd spoken! Roos onwijs bedankt je bent leuk en een topper !


Wie is Roos?

Maak kennis met Roos, een 21-jarige vrouw met een stralende persoonlijkheid. Ze is een slanke dame met goede billen en prachtig lange bruine haren die als een waterval over haar schouders vallen. Roos is een echte doorzetter. Dit blijkt alleen al uit het feit dat ze 3 jaar heeft gewacht tot ze oud genoeg was om bij DeepestSecrets te mogen solliciteren! Ze is een gezellige gesprekspartner, open minded en staat sterk in haar schoenen. 

 

Specialiteiten

Roos haar specialiteit is het vermogen om met haar passie anderen mee te nemen in de spanning die erotiek met zich mee kan brengen. Ze vindt het fijn om handelingen in de slaapkamer bespreekbaar te maken en met jou echt de fijne plekjes te ontdekken. 


Kenmerken

Roos is een 21-jarige vrouw van 171cm lang, met een slank postuur cup 70D en stralende bruine ogen. Haar lange bruine haren passen perfect bij haar zonnige persoonlijkheid. Ze houdt van het buitenleven en brengt graag tijd door in de natuur, waar haar lach en vreugde samenkomen met de schoonheid van de omgeving. Ze drinkt graag zoete witte wijn of een cocktail. Cola Zero is ook helemaal goed!

LET OP, ben je 50+? Bedenk je dan ook eens of het ook zo leuk is voor de dame zelf. 

 

Perfecte date

Roos vindt het fijn om een leuk gesprek te voeren onder het genot van een drankje. Om vervolgens rustig samen de intimiteit op te zoeken en elkaar te ontdekken.


"Turn your imagination into reality"


VOORKOM TELEURSTELLING EN BOEK JE ESCORT VAN TEVOREN! ONZE PLANNER AIMEÉ, ZAL JE ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST ZIJN!

Vragen over boekingen