Deepest Secrets
Leonie
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Leonie
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Leonie
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Leonie
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Leonie
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Leonie
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Leonie
 - 25 jaar
Beoordeling door klanten

Zelf ook een review plaatsen?

Aftrekken
Beffen
Biseks
Girlfriend-Experience
Intiem
Pijpen zonder condoom
Speciale kleding verzoeken
Tongzoenen
Trio m/v+
Vingeren
Voorbinddildo-seks+

Geschreven door: Ronald

Een lieve meid die er wel van houd. Na het drankje en praatje lekker naar bed gegaan waar ik heerijk verwend werd en haar heerlijk mog verwennen. Ze pijpt heerlijk afwisselend heeft lekkere tepels om op te zuigen en een heerlijk bef kutje.


Geschreven door: Teddy

Lady Leonie is great! Getting to meet her was exciting and fun, definitely an enjoyable experience.


Wie is Leonie?

Leonie is een spring in het veld en bovenal lekker assertief. Ze zit kort op de bal en komt scherp uit de hoek. Leonie is een uitdagende verschijning met wat spannende piercings en goede rondingen. Leonie is er een om nooit meer te vergeten.


Specialiteiten

Leonie weet goed hoe ze met mannen moet omgaan. Ze geniet enorm van pijpen. Vindt het leuk om het voortouw te nemen, en geeft zichzelf ook graag over. Maar voordat ze zich overgeeft, moet jullie een klik hebben. En zodra de chemie er is wil je niks liever! Ze doet dan ook haar best om verzorgd en mooi uit te zien voor je, ze verwacht ook van jou dat je de moeite neemt!


Kenmerken

Leonie is een 25-jarige Nederlandse. Met een lengte van 1,74m, cupmaat 85D, prachtig lichaam en een partij goedgevormde billen raak je niet uitgekeken met deze gewillige stoot. Lukt het je om haar te verleiden en te onderwerpen aan jouw wil?


Perfecte date

Elkaar leren kennen onder het genot van een hapje, en soms een wijntje of sigaretje. De spanning opbouwen terwijl jullie verbinding zoeken en elkaar raken op de gevoelige plekjes. Leonie heeft een zwak voor mannen die zelfverzekerd zijn. Maar wel binnen het normale!


"Great things never come from comfort zones"


VOORKOM TELEURSTELLING EN BOEK JE ESCORT VAN TEVOREN! ONZE PLANNER AIMEÉ, ZAL JE ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST ZIJN!

Vragen over boekingen