Let op, per 1 januari 2024 gaat ons tarief omhoog.
Lees meer over de tariefwijziging
Deepest Secrets
Chantal
 - 28 jaar
Deepest Secrets
Chantal
 - 28 jaar
Deepest Secrets
Chantal
 - 28 jaar
Deepest Secrets
Chantal
 - 28 jaar
Deepest Secrets
Chantal
 - 28 jaar
Deepest Secrets
Chantal
 - 28 jaar
Deepest Secrets
Chantal
 - 28 jaar
Beoordeling door klanten

Zelf ook een review plaatsen?

Aftrekken
Beffen
Girlfriend-Experience
Intiem
Pijpen zonder condoom
Speciale kleding verzoeken
Tongzoenen
Vingeren
Voorbinddildo-seks+

Geschreven door: Henk

Super gezellig avond gehad met chantal had haar eerst voor 4uur geboekt en later op de avond voor de hele nacht het was echt tof zeker voor herhaling vatbaar


Geschreven door: Rob

30-11 Een geweldige date gehad van 4 uur met Chantal. Hele gezellige leuke meid, waar je je gelijk op je gemak voelt. Kijk uit naar een volgende date.


Wie is Chantal?

Chantal is een stralende dame met prachtig zwart haar en een normaal postuur. Haar aanstekelijke vrolijkheid is een eigenschap die meteen opvalt zodra je haar ontmoet. Met een glimlach die de ruimte vult en een leuke uitstraling die moeilijk te negeren is, weet Chantal altijd een positieve sfeer om zich heen te creëren. Chantal zorgt er voor dat jij je snel op je gemak voelt en is gemakkelijk in omgang.


Specialiteiten

Chantal is een spring in het veld. Ze is in staat om er voor te zorgen dat jij het gevoel hebt, dat je haar al jaren kent. Met Chantal maak je een mooie ontdekkingsreis door de slaapkamer. Op de bank mag natuurlijk ook!


Kenmerken

Chantal is een 28 jarige dame. Ze is klein van stuk, 158cm. Heeft het hart op de juiste plaats en is communatief erg sterk. Ze heeft een normaal postuur met rondingen op de juiste plaats. Lange zwarte haren tot haar middel. 


Perfecte date

Chantal waardeert diepgaande gesprekken en lacht graag met haar date. Een avond met een hapje en een drankje of een rustige avondwandeling langs de waterkant. Het is een pré als de man de touwtjes in handen neemt. De date eindigt met een warme omhelzing en het verlangen naar nog veel meer bijzondere momenten samen.

 

 


VOORKOM TELEURSTELLING EN BOEK JE ESCORT VAN TEVOREN! ONZE PLANNER AIMEÉ, ZAL JE ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST ZIJN!

Vragen over boekingen