Let op, per 1 januari 2024 gaat ons tarief omhoog.
Lees meer over de tariefwijziging


Heb jij het nog nooit gedaan?

Saskia’s ontmaagdingservice

Een keer moet de éérste keer zijn

Wanneer het moment van de éérste keer er nog niet van gekomen is. Wellicht omdat je de ware nog niet ontmoet hebt of omdat je ergens onzeker over bent. Dan kan ik je helpen. Je bent zeker niet de enige, maak je daar maar geen zorgen om. Wederzijds respect, begrip en vertrouwen zijn belangrijk. Jij bent niet mijn éérste en zeker niet de laatste! Ik ben goed in het begeleiden, en mijn inlevingsvermogen is zeer groot. Ik kan je met humor uitleggen wat wij ‘vrouwvolk’ fijn, leuk en lekker vinden. Ik zal je klaarstomen, en je mag mij alles vragen. Ik zal ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk kunt leren én tegelijkertijd genieten. Samen maken wij er een onvergetelijke tijd van. Je mag best weten dat ik er zelf ook van geniet, en het stiekem ook heel spannend vindt.


Waarom je kiest voor mij

  • Wensen en verzoeken bespreekbaar
  • Zoenen en pijpen zonder condoom
  • Afspreken door heel Nederland
  • Discreet en professioneel
  • Sociaal en intelligent
  • Ervaren in mijn vak
  • 100% Nederlands


Onze date

Voor een ontmaagding adviseer ik een date van minimaal 3 uur. Zo hebben we genoeg tijd het ijs te breken door een wandeling te maken, ergens wat te gaan drinken of een gesprekje op de bank zonder haast. Het is echt belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Samen gaan we iets heel bijzonders beleven wat jou de rest van je leven bij zal blijven.

Daarnaast adviseer ik je regelmatig af te spreken voor een date van minimaal 2 uur; zodat we elkaar beter leren kennen en het jou vrijer en zelfverzekerder maakt.

Tot gauw,

X Saskia

Boek onze dames eenvoudig en snel!

Zin in een escort?