Even voorstellen

"Alleen het beste is goed genoeg"

Mijn naam is Saskia een gezellige dame uit Brabant. Ik ben 34 jaar jong, en krijg vaak te horen dat ik er beter uit zie als op de foto’s.

Wil je eens écht een leuke avond beleven met alles erop en eraan? Dan ben ik je dame! Slank, blond en 100% Nederlands dus je buitenlands hoeft niet goed te zijn 😉

Hoe gaat nou een date met mij? Eerst hebben we een gesprekje, wie ben jij en als je interesse hebt, wie ben ik?
Daarna is het aan jou, gaan we naar boven of blijven we op de bank?

Saskia is een sociale dame die zich goed kan schalen binnen elk milieu. Ze houdt van een praatje en luistert ook graag. Het is een dame die al behoorlijk wat levenservaring heeft voor iemand van haar leeftijd. Dat maakt haar een interessante gesprekspartner. 

Met haar lange blonde lokken, slank voorkomen en haar lengte van 164cm is het een imposante verschijning voor een date vol hartstocht.
Saskia rookt niet en gebruikt geen drugs. Ze heeft geen bezwaar tegen beiden. 

En oja.. ze is de eigenaresse van Deepest Secrets!

Saskia is bij uitstek geschikt als Girlfriend experience. Je kunt zowel een uur van haar genieten als samen met haar dineren. De nacht doorbrengen of zelfs mee op vakantie. Is heel geschikt voor een ontmaagding. Duikt ook graag de slaapkamer in maar niet direct! Ze geniet van seks met een koppel en doet ook graag mee aan een biseksuele trio. Saskia is niet in voor extremen.

De date bevat alles binnen het normale. Dus ook zoenen en enkel intiem is met condoom. Ook mag je ongelimiteerd klaarkomen!

Wij leveren onze diensten vanaf €200,- voor 1 uur. Dit is inclusief BTW en een half uur reistijd vanaf de gemeente Moerdijk. Als de reistijd groter is dan een half uur en binnen het uur valt, dient er een minimale boeking van 2 uur afgenomen te worden. Dit kost dan dus €400,- inclusief reiskosten en BTW. Mocht de reistijd over 1 uur heen gaan zullen wij u kenbaar maken wat de reiskosten zijn. Vanaf 4 uur waarderen wij u met een korting van €50,- en zal het voor 4 uur dus €750,- zijn. 

Een dame boeken voor een stel is mogelijk vanaf €300,- per uur. En voor een trio met 2 mannen is het dubbel tarief. 

U kunt bij ons contant, per bankoverschrijving of online betaalverzoek middels tikkie betalen. Onze escorts dragen geen wisselgeld bij zich!

Heeft u een speciale wens, fantasie of voorkeur. Iets wat meer voorbereiding vergt of een dienst die net wat verder gaat? Denk aan SM, plasseks, anaal of een strap-on. Geef dit dan duidelijk aan bij het maken van de boeking. Er zal voor dit soort diensten een extra vergoeding aan u door worden belast. Bij plasseks of anaal is dit €50,-

Customers reviews

Wat klanten zeggen: