Deepest Secrets
Mila
 - 34 jaar
Deepest Secrets
Mila
 - 34 jaar
Deepest Secrets
Mila
 - 34 jaar
Deepest Secrets
Mila
 - 34 jaar
Deepest Secrets
Mila
 - 34 jaar
Deepest Secrets
Mila
 - 34 jaar
Deepest Secrets
Mila
 - 34 jaar
Deepest Secrets
Mila
 - 34 jaar
Beoordeling door klanten

Zelf ook een review plaatsen?

Aftrekken
Beffen
Girlfriend-Experience
Intiem
Pijpen zonder condoom
Speciale kleding verzoeken
Tongzoenen
Trio m/m+
Vingeren
Pornstar experience +

Geschreven door: Ronald

Mila is een heerlijke dame in omgang en actie. Ik heb genoten van haar aanwezigheid echt een gfe ervaring.


Geschreven door: Joost

Een date met Mila is echt een aanrader! Mila heeft een zeer innemende uitstraling, heeft een sterk inlevingsvermogen en is zeer intelligent. Daardoor voel je jezelf direct erg op je gemak en vliegt de tijd voorbij. Je merkt aan alles dat Mila dit met veel plezier doet en dat zij er alles aan doet om jou zoveel mogelijk plezier aan de date te laten beleven. Absoluut voor herhaling vatbaar! Mila, je bent geweldig!


Geschreven door: Lex

Wat een ervaring was dit ongelofelijk!! Netjes aangegeven dat dit mijn eerste ervaring was met een dame van plezier als ik dat zo mag formuleren. Het contact leggen ging al super en heel laag drempelig. Maar dan kan krijg je Mila en ze zeggen wel eens wat you see is wat you get nou met recht dat krijg je. Wat een topper is Mila een lichaam waar je u tegen zegt en zoals al wordt vermeld een lekker klets bekkie!! Dit was hoog boven mijn verwachting!! Deepest secret wat een service en klasse en nogmaals Mila een echte topper !! Ik heb genoten thx !!!


Geschreven door: K.S

Na wat speuren online uitgekomen bij deepest secrets. Mila sprak mij direct aan op de site. Maar al te blij met mijn keuze want wat hebben we gelachen! Mila is prachtig met haar lichte ogen en donkere haren. Over haar mooie figuur nog niet gesproken.. knap mens!! Wat een geweldige humoristische vrouw is Mila. Als je eenmaal aan de praat raakt is het gebeurd.. wij waren drie uur verder en het voelde als een half uur 😂😂! Dan de seks. Ongelofelijk hoe ze de juiste plekjes weet te vinden! Doordat Mila vraagt naar je wensen en verwachtingen voel je je gezien en gehoord. Qua seks is het ook niet normaal goed. Echt pfoeh…. Mila: dankjewel


Wie is Mila?

Maak kennis met Mila, een 34-jarige vrouw met donkere haren en stralende ogen. Haar enthousiasme voor het leven is aanstekelijk en haar zelfvertrouwen wordt weerspiegeld in haar mooie houding. Mila's positieve energie is onweerstaanbaar en maakt haar tot een geweldige metgezel.

 

Specialiteiten

Mila's specialiteit is haar vermogen om mensen te inspireren met haar enthousiasme en positieve energie. Ze heeft de gave om anderen aan te moedigen en hen te laten genieten van het leven en nieuwe avonturen. Haar persoonlijkheid en charme maken haar tot een bijzondere metgezel, die anderen helpt om het beste uit zichzelf en hun ervaringen te halen.


Kenmerken

Mila is een 34-jarige vrouw van ongeveer 1,62 meter lang, met een opvallende cupmaat van 75G. Ze heeft prachtige donkere haren. Haar uiterlijke kenmerken vormen slechts een deel van wie ze is, want Mila's enthousiasme en positieve energie maken haar tot een nog stralender persoonlijkheid. Mila heeft best wat tatoeages en ze rookt.


Perfecte date

Mila waardeert diepgaande en betekenisvolle discussies. Ze zou genieten van een avond waarin ze openhartig kunnen praten over hun dromen, passies, en levensdoelen. Het belangrijkste voor haar is dat ze zich verbonden voelt met haar date en dat ze samen een geweldige tijd hebben. 
Je maakt Mila blij met een Baco/cola zero. 


"Leef!"


VOORKOM TELEURSTELLING EN BOEK JE ESCORT VAN TEVOREN! ONZE PLANNER AIMEÉ, ZAL JE ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST ZIJN!

Vragen over boekingen