Deepest Secrets
Lotte
 - 22 jaar
Deepest Secrets
Lotte
 - 22 jaar
Deepest Secrets
Lotte
 - 22 jaar
Deepest Secrets
Lotte
 - 22 jaar
Deepest Secrets
Lotte
 - 22 jaar
Deepest Secrets
Lotte
 - 22 jaar
Deepest Secrets
Lotte
 - 22 jaar
Deepest Secrets
Lotte
 - 22 jaar
Deepest Secrets
Lotte
 - 22 jaar
Deepest Secrets
Lotte
 - 22 jaar
Deepest Secrets
Lotte
 - 22 jaar
Deepest Secrets
Lotte
 - 22 jaar
Deepest Secrets
Lotte
 - 22 jaar
Deepest Secrets
Lotte
 - 22 jaar
Beoordeling door klanten

Zelf ook een review plaatsen?

Aftrekken
Beffen
Biseks
Girlfriend-Experience
Intiem
Pijpen zonder condoom
Pijpen deepthroat
Speciale kleding verzoeken
Tongzoenen
Trio m/v+
Trio m/m+
Vingeren

Geschreven door: Marc

Deze jeugdige dame is fantastisch. De verleiding doe uit har komt is niet te weerstaan. Een echte topper. Erg lief en erg uitdagend. Dit smaakt naar veel meer


Geschreven door: Anthony

Lotte is net bij mij geweest leuke spontane meid super lief zeker een aanrader voor herhaling vatbaar 🥰🥰


Geschreven door: Jordy

Al 2x een date gehad met Lotte. Lotte is een knap en intelligent meisje. Pijpen kan ze als geen ander!


Geschreven door: Marco Geweldig!

Geschreven door: anton

hele leuke tijd gehad


Geschreven door: Thijs

Lotte is een geweldige vrouw top avond gehad


Geschreven door: Jan

Je kent het vast wel, die mooie meid, die je tegenkomt in de stad, op een feest of festival. Op zijn best maak je een kort praatje met haar. Maar in elk geval laat zij je achter met een fantasie en verlangen naar meer. Lotte is zon meid: leuk, waanzinnig knap en open. En met Lotte blijft het niet bij verlangen maar kun je haar gewoon boeken bij Deepest Secrets. Neem de tijd voor Lotte, bouw iets met haar op gedurende de avond en je krijgt er iets waanzinnigs voor terug. Dank voor de fijne date lieve Lotte.


Geschreven door: Jay

Lotte is een hele mooie, maar vooral hele leuke vrouw. Onder het genot van een glaasje wijn gezellig kennis gemaakt en gepraat over van alles. Daarna gingen we door naar het échte werk. De GFE was fantastisch. Ik heb zelden een vrouw meegemaakt die zo passievol is als Lotte. Ik hoop haar snel weer te zien.


Geschreven door: M

Wat een geweldige avond. Een avond gehad met Saskia en Lotte en kan niet anders zeggen dat het niet beter had gekund. Ontmoeting was meteen relaxed, geen ongemakkelijke momenten gehad en was eigenlijk meteen of je de dames al jaren kent. Wat gedronken aan de bar en daarna naar de kamer gegaan, ook daar voelde het gewoon, oprecht en fijn. Details zal ik jullie besparen maar 1 ding is zeker, dit was zeker niet de laatste keer. Nogmaals dank Saskia en Lotte


Wie is Lotte?

Lotte is een schitterende jonge vrouw van 22 jaar. Ze zou zeker een goede kandidaat zijn voor een "Bond-Girl" casting, maar gelukkig heeft ze besloten om haar carrière eerst een iets gewaagdere wending te geven. Lotte is een leuke spring-in-'t-veld.

 

Specialiteiten

Lotte heeft een unieke gave voor de kunst der verleiding. Haar vermogen om met charme en subtiliteit anderen aan te trekken, maakt haar bijzonder onderscheidend. Als een ware verleidster weet ze hoe ze mensen op hun gemak kan stellen en een onweerstaanbare aantrekkingskracht kan creëren. 


Kenmerken

Lotte, een charmante jonge vrouw van 22 jaar, kenmerkt zich door haar elegante verschijning. Ze heeft een lengte van 1,64 meter, een cupmaat van B75, en haar figuur wordt gekenmerkt door ronde, aantrekkelijke billen. Haar uitstraling is een combinatie van natuurlijke schoonheid en vrouwelijke vormen, maar het is vermeldenswaardig dat ze af en toe rookt. (Let op: Lotte is alleen te boeken vanaf €550,- voor 2 uur)

LET OP, ben je 50+? Bedenk je dan ook eens of het ook zo leuk is voor de dame zelf. 


Perfecte date

Lotte's perfecte date omvat genieten van een goed glas wijn terwijl ze elkaar beter leren kennen. Haar enthousiasme en charme komen pas echt tot uiting wanneer de avond vordert. Het intieme moment, gecombineerd met de wijn, zorgt ervoor dat Lotte helemaal in haar element is en de date extra bijzonder maakt. Ook een trio met Saskia staat hoog op haar lijstje!


"Lot(te) uit de loterij"


VOORKOM TELEURSTELLING EN BOEK JE ESCORT VAN TEVOREN! ONZE PLANNER AIMEÉ, ZAL JE ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST ZIJN!

Vragen over boekingen