Deepest Secrets
Britt
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Britt
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Britt
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Britt
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Britt
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Britt
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Britt
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Britt
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Britt
 - 25 jaar
Deepest Secrets
Britt
 - 25 jaar
Beoordeling door klanten

Zelf ook een review plaatsen?

Aftrekken
Beffen
Biseks
Prostaat massage+
Rimmen+
Girlfriend-Experience
Intiem
Pijpen zonder condoom
Pijpen deepthroat
Speciale kleding verzoeken
Tongzoenen
Trio m/v+
Trio m/m+
Vingeren
Voorbinddildo-seks+
Plasseks+
Pornstar experience +

Geschreven door: Bob

Zo.. wat een ervaring! Gespannen gewacht op het moment dat Britt verscheen. Wauw, mooi, lief, gezellig.. ze heeft het allemaal. Ontvangen in een hotel, wat eigenlijk super was, eerst drankje aan de bar, en toen de kamer maar opgezocht. Heerlijke 2 uurtjes gehad, schrokken van de wekker dat de tijd voorbij was.. Britt, ik mag schijnbaar niet meer dan 5 sterren geven, maar je verdient er veel meer! Denk dat ik je gauw weer zie! Dan neem ik grotere zak Maltesers mee voor je 😏


Geschreven door: Jay

Wat een prachtige vrouw! Haar vermogen om een connectie te maken, haar passie en haar inzet zijn met geen pen te beschrijven. Woorden schieten tekort! Ze is een ontzettend lieve en leuke vrouw en ik hoop haar echt vaker te zien.


Geschreven door: Marco M

Wat ben jij een topper Britt ik vond het super gezellig met jouw ik mag maar 5 sterren geven maar jij verdient wel 10 sterren en ik zal jouw zeker weeten weer gaan boeken egt heel top met jouw


Wie is Britt?

Wanneer je Britt voor het eerst ontmoet en niets van haar weet, zou je zeggen dat zij je brave buurmeisje is. "Stille wateren hebben diepe gronden" is een gezegde dat op Britt van toepassing is. Want Britt is allesbehalve je brave buurmeisje. Ze weet wat ze wil, is assertief en bezoekt regelmatig een parenclub, ook in haar eentje. Daarnaast is ze psycholoog van beroep, dus een luisterend oor heeft ze zeker.

Ze houdt niet van platte seks; voorafgaand begint zij graag met een drankje en een goed gesprek. Zodat jullie daarna samen passioneel de lakens kunnen verkennen.

 

Specialiteiten

Britt is een alleskunner; zij kan zich goed aanpassen aan de ander. Wanneer jij het spannend vindt, zal zij het voortouw nemen, maar wil jij graag de dominante zijn, dan laat zij zich leiden.


Kenmerken

Zoals net genoemd, ziet Britt er met haar halflange blonde haren uit als de "girl next door." Ze is 25 jaar, 1.60 meter lang, heeft blond haar en blauwe ogen. Haar cupmaat is 75B. Britt heeft een paar kleine, niet opvallende tatoeages en geen piercings. Zij rookt niet en gebruikt ook geen drugs. Kun jij hier respectvol mee omgaan, dan is dat voor haar, net als voor de andere dames, geen probleem.

 

Perfecte date

Deze sportieve dame vindt het gezellig om een wandelingetje te maken. Samen naar een privé-sauna of parenclub gaan, zegt ze zeker ook geen nee tegen. Wanneer je een avondje op de bank plant met haar, dan lust ze graag een cola zero of een droge witte wijn.


"Free spirit wild heart"


VOORKOM TELEURSTELLING EN BOEK JE ESCORT VAN TEVOREN! ONZE PLANNER AIMEÉ, ZAL JE ZO SPOEDIG MOGELIJK VAN DIENST ZIJN!

Vragen over boekingen